Konu "Gıda" için Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
COVID-19 Pandemi sürecinin gıda tüketim davranışı ve hijyen alışkanlığı üzerindeki etkisi
(Ayşe SURUÇ, 2023)AMAÇ: Bu araştırma ile koronavirüs (COVID-19) küresel salgınının yaşandığı bu dönemde, bireylerin pandemi ile ilgili bilgi düzeylerinin, gıda hijyeni ve gıda alışverişlerindeki tutumlarının değerlendirilmesi amaçlanmıştır. ... -
Moringa Ağacı (Moringa oleifera Lam.): Biyolojik Özellikleri, Kültürü ve Tıbbi Faydaları
(Ali Nihat Gökyiğit Eğitim, Sağlık, Kültür, Sanat ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı, 2021)Son yıllarda dünya nüfusunun artışı ile birlikte, insanların gıda ve sağlık ihtiyaçlarında da yükseliş ve değişiklik görülmektedir. Buna paralel olarak, toplumun bilinçlenmesi sonucu doğal ve sağlıklı ürünlerin tüketimine ...