Konu "Antioxidant" için TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
ANTIOXIDANT EFFECT OF FISH COLLAGEN HYDROLYSATE ADDITION TO MEATBALLS
(2019)In this study commercial fish collagen hydrolysate was used as an antioxidative ingredient for preparing meatball. Meatballs were prepared by adding the hydrolysates with tree different ratios (P1:1%, P2: 2%, P3: 3% (w/w) ... -
Türk ve Filtre Kahve Örneklerindeki Toplam Antioksidan Kapasitelerin Elektrokimyasal Yöntemlerle Belirlenmesi
(Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2020)Bu çalışmada, az, orta ve koyu gibi değişik derecelerde farklı kavrulmuş kahve çekirdekleriyle demlenen Türkve Filtre kahvelerindeki toplam antioksidan kapasitesinin (TAC) belirlenmesi için dönüşümlü (CV), kare dalgasıyırma ... -
Voltammetric and spectrophotometric pathways for the determination of total antioxidant capacity in commercial turnip juice
(2021)In this study, total flavonoid substances, total phenolic substances, and total antioxidant capacity in turnip juice which made from the turnip (Brassica rape), a plant belonging to the family of “Turpgiller” (Brassicaceae), ...