Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
COVID-19 Pandemi sürecinin gıda tüketim davranışı ve hijyen alışkanlığı üzerindeki etkisi
(Ayşe SURUÇ, 2023)
AMAÇ: Bu araştırma ile koronavirüs (COVID-19) küresel salgınının yaşandığı bu dönemde, bireylerin pandemi ile ilgili bilgi düzeylerinin, gıda hijyeni ve gıda alışverişlerindeki tutumlarının değerlendirilmesi amaçlanmıştır. ...
Covid-19 salgın döneminde ağız hijyen ürünlerinin kullanım alışkanlıklarının değerlendirilmesi
(Ayşe SURUÇ, 2023)
AMAÇ: Anket çalışmamızda; COVID-19 pandemisi öncesi ve sonrasında bireylerin ağız bakım ürünlerini kullanma alışkanlıklarındaki değişiklikler ve ağız ve diş sağlıklarına verdikleri önemin ne kadar etkilendiği değerlendirilmek ...